LPG Endermologie.

LPG Endermologie verstevigt de huid en verbetert de doorbloeding en de circulatie van lymfevocht. Hierdoor verbetert de elasticiteit van je huid en vermindert cellulitis. De behandeling werd ontwikkeld in 1986. Dankzij de goede resultaten is de behandeling nog altijd heel populair.

Dieptemassage

De  LPG Endermologie Cellu M6 behandeling bestaat voornamelijk uit diepte-massage. De massage zuigt je huid en het onderliggende bindweefsel aan en maakt een rollende beweging. Dit versoepelt je bindweefsel en maakt vetophopingen los. Omdat ook de circulatie van lymfevocht verbetert, worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook de zuurstoftoevoer naar deze cellen verbetert. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Dat alles zorgt voor een gladdere, zachtere huid met een betere elasticiteit. De gebieden van je lichaam die je hebt laten behandelen, worden bovendien slanker.

Endermologie is niet pijnlijk. De behandeling is zelfs heel ontspannend.

Wanneer endermologie

Endermologie werkt goed bij:

 • cellulitis
 • de zogenaamde rijbroek: vetophopingen op de heupen
 • vetophopingen op andere plaatsen op het lichaam
 • huidverslapping
 • oedeem
 • voor of na een liposuctie

Wanneer geen endermologie

Er zijn situaties waarin je beter geen endermologie kunt ondergaan:

 • als je ziek bent;
 • als je kanker hebt;
 • als je zwanger bent.

Endermologie werkt ook niet samen met een aantal medicijnen:

 • cortisonen (hormoonzalven)
 • aspirines
 • bloedverdunners
 • antibiotica
 • antidepressiva

Endermologie en voeding

Met endermologie kun je mooie resultaten bereiken. Je moet er alleen zelf ook wat voor willen doen. Je voedingspatroon aanpassen bijvoorbeeld. De effecten van endermologie worden teniet gedaan door bijvoorbeeld koffie en suikerhoudende dranken en door slechte eetgewoonten in het algemeen. Ook de pil en de menopauze kunnen een nadelige invloed hebben op de behandeling. Negatieve emoties als stress, verdriet of angst kunnen ervoor zorgen dat de behandeling minder effectief is.

Boek je een endermologiekuur, dan verwachten we dat je gemotiveerd bent om ook op deze vlakken dingen aan te passen.

Opbouw behandelingen

Je ondergaat endermologie als een kuur. Tijdens de behandelingen draag je een speciaal pak. Dit pak schaf je zelf eenmalig bij ons aan. Zo draag je bij iedere behandeling je eigen pak. In ongeveer 35 minuten masseert de therapeut de zones die je aan wilt pakken. Bijvoorbeeld rug, buik, heupen, billen, bovenbenen of armen.

In de eerste zes tot acht sessies maakt de therapeut vooral de huidlagen los. Het kan zijn dat je huid na deze sessies wat losser voelt, maar naarmate de behandeling vordert, wordt je huid steeds strakker en steviger. Vanaf ongeveer de tiende behandeling zie je resultaat.

Voor de eerste tien sessies kom je twee keer per week naar de salon. Iedere behandeling werkt nog zo’n 72 uur door, dus we raden je aan steeds drie dagen tussen de behandelingen te plannen. Vanaf de elfde behandeling kom je nog maar één keer per week. Na de kuur raden we je aan om één keer per maand een onderhoudsbehandeling te laten doen om de resultaten te behouden.

Aantal behandelingen

Hoeveel behandelingen je nodig hebt voor je optimaal resultaat boekt, is afhankelijk van de gebieden die je wilt laten aanpakken en van je gewicht. Als je zwaarder bent, heb je meer behandelingen nodig voor je verschil ziet. Over het algemeen zijn er zo’n vijftien tot twintig behandelingen nodig om een mooi resultaat te boeken.

Lypomassage

Je kunt ook kiezen voor lypomassage. Ook dan draag je een speciaal pak, dat je eenmalig bij ons aanschaft. Bij deze behandeling werkt de therapeut 20 minuten op één zone. Omdat we ons op één zone controleren, heb je minder behandelingen nodig voor je een mooi resultaat bereikt. Afhankelijk van de zone en je klachten, heb je maar zes tot acht behandelingen nodig.

Elke behandeling een ervaring
MAAK EEN AFSPRAAK