Chakramassage.

Een chakra is een energieveld. In ons lijf bevinden zich zeven hoofdchakra’s, verspreid over je ruggengraat, van je kruin tot aan je staartbeen. Je chakra’s zijn verbindingen tussen je geest en je lichaam. Ze verbinden de verschillende aspecten die ervoor zorgen dat jij ‘jij’ bent. Je lichaam, je energie, je emoties, je sociale kant en je spiritualiteit.

Ieder chakra heeft zijn eigen functie in je lijf. Als een van deze energievelden verstoord raakt, dan merk je dat. Emotioneel of lichamelijk. Een massage helpt de balans weer herstellen. Daardoor voel je je energieker en zit je beter in je vel.

Lees hieronder meer over onze chakramassage of maak direct een afspraak. Of bel onze salon voor advies. Bespreek je wensen en eventuele klachten met de spamedewerker. Zij geeft aan of de chakramassage het meest geschikt is voor jou of dat je meer  baat hebt bij een andere massage.

Chakramassage

Je kunt kiezen voor een massage van 60 of 90 minuten.

Een chakramassage bestaat uit drie verschillende onderdelen: de Chakra Balancing Massage, de Chakra Reflexology Massage en Chakra Energy Work. De massage richt zich op je hele lichaam.

Chakra Balancing Massage

Bij de massage gebruikt de spamedewerker de Aveda Chakra Balancing Blend. Ze past verschillende massagetechnieken toe, waaronder de deep tissue massage. Dit is een langzame massage van je rugspieren, waardoor deze langer en breder worden.

Chakra Reflexology massage

Dit onderdeel van de chakramassage richt zich op je voeten. Door drukpunten in je voet te masseren, stimuleert de spamedewerker je chakra’s. 

Chakra Energy Work

Bij dit deel van de behandeling gebruikt de spamedewerker lichte massagetechnieken om de energiestroom in je lichaam te verbeteren. Tijdens deze massage doe je ademhalings- en visualisatieoefeningen om stress te verminderen.

Wij zijn erg trots. De Tilburgse blogster Carlijn van Copy Beauty & Twins deed een onderzoekje naar de beste Brazilian Wax van Tilburg en Different Hair Skin Body kwam als beste uit de test!

Elke behandeling een ervaring
MAAK EEN AFSPRAAK