Haar.

Welkom in onze kapsalon. Onze kappers staan voor je klaar om jou de look te geven die bij je past. Je kunt bij ons terecht voor wassen-knippen-drogen en natuurlijk voor haarkleuringen. Ook voor permanent, straightenen en relaxen ben je bij ons aan het juiste adres. Dit kan met ieder haartype. Wij zijn ook al jaren gespecialiseerd in black hair.

Of maak een afspraak met een kapper van Different voor een haarbehandeling. Onze behandelingen voeden en verzorgen je haar als het even wat extra aandacht nodig heeft. En we hebben een speciale behandeling die je hoofdhuid verzorgt en opfrist. Want een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond haar.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat centraal in onze kapsalon. Wij stemmen onze behandeling af op jouw wensen en op de behoefte van jouw haar.

Verantwoorde producten

In onze behandelingen gebruiken wij producten van Aveda. Deze producten worden gemaakt uit bloemen- en plantenextracten, die zoveel mogelijk biologisch worden verbouwd. De producten worden gemaakt met windenergie en de verpakkingen worden zoveel mogelijk gemaakt van gerecyclede materialen. Vanzelfsprekend worden Aveda producten niet op dieren getest.

Voor sommige behandelingen gebruiken wij producten van andere merken. Bij de selectie van deze producten let onze kapper erop dat ze verantwoord geproduceerd zijn en dat ze zoveel mogelijk uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Daarnaast moet het product kwalitatief natuurlijk gewoon goed zijn.

Elke behandeling een ervaring
MAAK EEN AFSPRAAK