Verzorgende facials.

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende verzorgende facials. Voor ieder huidtype is er wel een geschikte gezichtsbehandeling.

Bekijk hieronder welke facial het beste bij jou past en maak direct een afspraak. Of bel ons om te overleggen welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid.

Mini facialMini-expres facial

Dit is een korte gezichtsbehandeling van 30 minuten. De schoonheidsspecialiste bespreekt met jou waar ze de focus van de behandeling legt. Reinigen, verzorgen of hydrateren. Vervolgens reinigt ze je gezicht. Daarna brengt ze een voedend, reinigend of verzorgend masker aan. Terwijl het masker inwerkt, masseert de schoonheidsspecialiste je gezicht en/of je nek.

Aveda Tulasāra Facial

Je kunt kiezen voor een behandeling van 60, 90 of 120 minuten.

Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype. Droog, gevoelig, vet, met onzuiverheden of acne en voor een gemengde huid. Onze schoonheidsspecialist stemt deze behandeling namelijk helemaal af op de behoefte van jouw huid.

De schoonheidsspecialiste begin de behandeling met een analyse van de huid. Samen bepalen jullie waar de focus van de behandeling op mag liggen. Reinigen, verzorgen of hydrateren. Daarna reinigt ze je huid en begint ze aan de behandeling zelf. Een vast onderdeel van deze behandeling is een masker dat is afgestemd op de behoefte van je huid.

Tijdens het inwerken van de producten, krijg je een hoofdhuid- of een nek- en schoudermassage. Als afsluiting brengt de schoonheidsspecialiste nog een beschermende crème aan op je gezicht.

Men’s Facial

Je kunt kiezen voor een behandeling van 30, 60, 90 of 120 minuten.

Een mannenhuid is anders dan een vrouwenhuid. De Men’s Facial van Different Hair Skin Body is hier op afgestemd.

De behandeling begint met een huidanalyse. De schoonheidsspecialiste bespreekt je wensen en samen bepalen jullie waar ze tijdens de behandeling op focust. Reinigen, verzorgen of hydrateren. Vervolgens reinigt de schoonheidsspecialiste je gezicht. Een vast onderdeel van de behandeling is een masker. Terwijl het masker inwerkt, masseert de schoonheidsspecialiste je gezicht en/of je nek.

Men’s Facial

Outer Peace Facial

Je kunt kiezen voor een behandeling van 60, 90 of 120 minuten.

Dit is een reinigende en kalmerende behandeling. Hij is speciaal ontworpen als behandeling tegen acne, maar hij is ook heel geschikt voor andere huidtypen met onzuiverheden of irritaties. Dat kan een vette huid zijn, maar ook een droge of gevoelige huid. De producten van de Outer Peace-lijn zijn namelijk heel zacht en ze drogen de huid niet uit.

Voor ze aan de behandeling begint, analyseert de schoonheidsspecialiste je huid. Vervolgens reinigt ze je huid en verwijdert ze, als dat nodig is, onzuiverheden. Daarna brengt ze een masker aan. Terwijl dit inwerkt, masseert ze je nek en/of schouders. Aan het einde van de behandeling krijg je nog een beschermende crème op je gezicht.

Elke behandeling een ervaring
MAAK EEN AFSPRAAK