Massages.

Welkom in onze spa. Maak een afspraak met een van onze medewerkers voor een ontspannende hoofd- of lichaamsmassage. De lichaamsmassage is ook heel geschikt om een specifieke spiergroep wat dieper te masseren. Bijvoorbeeld als je last hebt van spanning in je schouderspieren. Of kies voor een Hot Stone massage. Als je veel last hebt van stress, dan zijn onze stressverminderende massages iets voor jou. Of kies voor een chakramassage als je je energie weer wilt laten stromen. 

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat ook in onze spa centraal. Onze medewerker vraagt altijd eerst naar je wensen of eventuele klachten. Vervolgens geeft ze advies over welke behandeling daar het beste bij past. Samen bepalen jullie hoe de massage er precies uit gaat zien.

Onze missie: elke behandeling een ervaring.

Verantwoorde producten

Bij onze massages gebruiken wij olie en aroma’s van Aveda. Deze producten worden gemaakt uit bloemen- en plantenextracten, die zoveel mogelijk biologisch worden verbouwd. De producten worden gemaakt met windenergie en de verpakkingen worden zoveel mogelijk gemaakt van gerecyclede materialen. Vanzelfsprekend worden Aveda producten niet op dieren getest.

Elke behandeling een ervaring
MAAK EEN AFSPRAAK