Haarbehandeling

Soms heeft je haar of je hoofdhuid wat extra aandacht en verzorging nodig. Kom dan naar onze salon en verwen jezelf met een van onze Aveda Hair Treatments.

Aveda Scalp Pramāsana Treatment

Deze behandeling richt zich helemaal op de verzorging van je hoofdhuid.

We beginnen de behandeling met een massage met de Exfoliating Scalp Brush. Deze borstel is speciaal ontworpen om ophopingen van onzuiverheden los te maken. Deze onzuiverheden verwijderen we vervolgens met de Purifying Scalp Cleanser. We masseren je hoofdhuid met deze cleanser. Dat verwijdert niet alleen de onzuiverheden, het brengt ook de talgproductie weer in balans. Dat zorgt er weer voor haar dat je haar wat minder snel vet wordt. We sluiten de behandeling af met het Nourishing Scalp Masque. Dit masker voedt en verzorgt je hoofdhuid. En het geeft een heerlijk fris gevoel.

 

Botanical Hair Therapy

Deze behandeling is zeer geschikt voor droog of beschadigd haar. Het verzorgt bovendien je hoofdhuid.

We beginnen met een geurreis. We laten je verschillende oliën ruiken. Jij kiest degene die je het meeste aanspreekt. Deze gebruiken we tijdens de behandeling. De volgende stap is een korte hoofdhuidmassage. Daarna wassen we je haar met de Avedashampoo die het meest geschikt is voor jouw haartype. We sluiten de behandeling af met een haarmasker. Ook dit masker passen we aan op wat jouw haar nodig heeft.

Intensive Mask met Micro Mist

Dit is de ultieme verzorgende behandeling voor uw haar.

We beginnen de behandeling met een wasbeurt. Daarna brengen we een Avedahaarmasker aan. Welk masker we gebruiken, hangt af van je haartype en van de conditie van je haar. Daarna plaatsen we je onder de Micro Mist. Dit is een Japanse uitvinding. Het systeem vernevelt het water. Niet door het te verhitten, zoals het geval is bij stoom. Het voordeel daarvan is dat de waterdeeltjes veel kleiner en lichter zijn. Daardoor dringen ze makkelijker in het haar. Daarbij nemen ze het verzorgende masker mee. Het masker dringt dus ook dieper door in het haar en kan daardoor beter zijn werk doen. Omdat de nevel kouder is dan stoom, is het minder schadelijk voor je haar. Na de behandeling is je haar diep verzorgd en gevoed.

 

Elke behandeling een ervaring
MAAK EEN AFSPRAAK