Als je veel last hebt van stress, kies dan voor een van onze stressverminderende massages. Hierin combineert de spamedewerker ontspannende technieken met technieken die de energie weer door je lijf laten stromen. En ze masseert spieren los waar de stress zich in heeft vastgezet.

Bekijk hieronder onze stressverminderende massages en maak direct een afspraak. Of bel onze salon voor advies. Bespreek je wensen en eventuele klachten met de medewerker. Zij geeft aan welke massage het meest geschikt is voor jou.

Stress-relieving massage

Deze massage duurt 30 minuten.

Stress zet zich vaak vast in je nek, schouders en bovenrug. Dat zijn dan ook precies de gebieden van je lichaam waar deze massage zich op richt. Als je dat wilt, kun je de spamedewerker ook vragen om je hoofdhuid te masseren. Voor de behandeling bespreekt de medewerker met jou waar je behoefte aan hebt en wat je eventuele klachten zijn. Samen bepalen jullie welke gebieden ze masseert.

Deze massage laat zich ook heel goed combineren met de Shirodhara.

Stress Fix massage

Je kunt kiezen voor een behandeling van 90 of 120 minuten.

Merk je dat stress zich vastzet in je lijf en dat het je veel energie kost? Dan is dit een goede massage voor jou. Deze behandeling gebruikt namelijk de kracht van aanraking om het herstelproces te bevorderen. Deze massage richt zich zowel op de voor- als op de achterkant van je lichaam. En voor het beste effect maakt de spamedewerker gebruik van verschillende technieken: Zweedse massage, diepe bindweefselmassage, voetreflexologie, acupressuur en meditatie.

Zweedse massage bestaat uit glijdende en knedende bewegingen die de spierspanning verlichten. Diepe bindweefselmassage is een langzame massage, die zich specifiek richt op gespannen gebieden in je schouders en je onderarmen. Met voetreflexologie oefent de spamedewerker druk uit op reflexpunten in je voeten. Deze staan in verbinding met punten in de rest van je lijf. Door druk op deze punten uit te oefenen, vermindert de medewerker spanningen in de rest van je lijf. Bij acupressuur stimuleert de spamedewerker drukpunten in je lichaam. Hierdoor gaat de energie in je lijf weer stromen. Met meditatie ten slotte, kun je je gedachten van een afstand en zonder oordeel bekijken.

Bij deze behandeling gebruikt de spamedewerker het Aveda Stress Fix-aroma. Dit is een mengsel van onder andere lavendel, lavendin en muskaatsalie. Hiervan is klinisch bewezen dat het stressgevoelens vermindert. 

Shirodhara

Je kunt kiezen voor een behandeling van 45 of 60 minuten.

Dit is een heel fijne behandeling als je veel aan je hoofd hebt. Het laat je even helemaal ontspannen. Ideaal bij stress, vermoeidheid of een burn-out. Tijdens de behandeling giet de spamedewerker warme olie over je voorhoofd. Dit wisselt ze af met hoofdhuidmassages. Daarna krijg je nog een voetmassage. Aan het einde van de behandeling wordt je haar gewassen en gedroogd.

Deze behandeling kun je alleen boeken in combinatie met een lichaamsmassage.  Dit zorgt voor optimale ontspanning.

Elke behandeling een ervaring
MAAK EEN AFSPRAAK