Permanent, straightenen en relaxen

Heb je slag in je haar, maar zie je het liever helemaal stijl? Of vind je krullen wel oké, maar vind je je eigen krullen te klein? Of heb je juist te weinig krullen naar je zin? Dan kun je bij Different Hair Skin Body terecht voor een omvorming, zoals dat heet. Met een van onze behandelingen veranderen we de structuur van je haar voor langere tijd.

Momoko Permanent Straightening

Deze behandeling staat ook wel bekend als de Japanse haar straightener. Met deze behandeling maakt onze kapper je haar stijl en zacht zonder dat je zelf iedere dag met je stijltang aan de slag moet. Je kunt voor verschillende eindresultaten kiezen: superglanzend of meer natuurlijk, waarbij we vooral het pluizen tegengaan. Dankzij de Momokobehandeling kom je zelfs een vochtige dag met een prachtige coupe door. Handig in het regenachtige Nederland, maar ook voor je zomervakantie.

Momoko is geschikt voor de meeste haartypes, zowel Europees als Aziatisch. Ook als je haar gekleurd, gebleekt of beschadigd is, kun je voor deze behandeling kiezen. Natuurlijk geven we je ook voor deze behandeling uitgebreid advies.

Haar dat behandeld is met Momoko, blijft stijl. Alleen heb je hier, net als bij gekleurd haar, ook te maken met uitgroei. Die moet je bijwerken. Hoe vaak dat nodig is, hangt af van je haartype en hoe snel je haar groeit. Over het algemeen moet je de behandeling iedere 4 tot 9 maanden herhalen voor een blijvend resultaat.

Momoko Permanent Straightening

Haar relaxing

Naast de Momoko bieden we je ook nog andere behandelingen om je jaar te stijlen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Haar relaxing

Curly

Als je op zich best krullend haar wilt, maar je je eigen krul te klein vindt, dan is de Curlybehandeling iets voor jou. Bij deze behandeling vergroten we je natuurlijke krul. Daarvoor maken we je haar eerst glad. Daarna brengen we nieuwe, grotere krullen aan. Het eindresultaat is een mooie bos krullen, die ook nog eens handelbaar is.

Permanent, straightenen en relaxen bij Aveda Salon Different Hair Skin Body in Tilburg

Black hair

Al sinds 1997 zijn wij gespecialiseerd in black hair. Steeds meer klanten kiezen de afgelopen jaren voor een relaxbehandeling of voor Curly. En dat zijn niet alleen klanten van Afrikaanse, Surinaamse of Antilliaanse afkomst. Ook klanten met Europese roots en kleine krullen kunnen bij ons terecht voor een behandeling.

De omvormbehandelingen voor black hair zijn intensief en vragen best wat van je haar. Dat is geen probleem als je er de juiste verzorgingsproducten bij gebruikt. Natuurlijk adviseren we je over welke producten het meest geschikt zijn voor jouw haar en welke het beste passen bij de behandeling die je hebt laten doen.

Black hair

Permanent

Als je graag een bos krullen wilt, maar van jezelf stijl haar of alleen wat slag hebt, dan kun je bij ons terecht voor een permanent. Je kunt kiezen uit een heel sterke krul of juist een wat grotere. Of alleen wat ondersteuning. Uiteraard geven we je voor de behandeling advies over wat mogelijk is met jouw haar.

Voor permanent werken we met de producten van Zotos. Dit is dé Amerikaanse specialist op het gebied van permanent.

Volume Secret

Heb je fijn haar en zou je soms best wat meer volume bovenop je hoofd willen? Maar zie je een permanente omvorming niet zitten? Dan is de Volume Secret iets voor jou. De Volume Secret is een klein haarstukje dat je met een clipsysteem vastmaakt in je eigen haar. Je werkt de clipjes heel makkelijk weg in je eigen haar, zodat je ze niet ziet. Wij adviseren je over de kleur en we knippen het bij waar dat nodig is, zodat het haarstukje heel natuurlijk opgaat in je haar. De Volume Secret is geschikt voor de stijltang. En je kunt het eenvoudig zelf thuis aanbrengen en weer uit je haar halen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis consult.

Elke behandeling een ervaring
MAAK EEN AFSPRAAK