Nagels lakken.

Kom naar onze salon om je nagels te laten lakken. Wij gebruiken hiervoor altijd de lakken en coats van OPI.

OPI

OPI is een Amerikaans bedrijf dat hand- en nagelverzorgingsproducten maakt. Hun producten zijn ongekend populair. En terecht. Ze onderscheiden zich van andere producten door de hoge kwaliteit. De lak blijft lang zitten en heeft een goede dekking. Daarnaast heeft OPI ontzettend veel keuze in kleuren. Wat je smaak, bui of de gelegenheid ook is, OPI heeft er een passende nagellak bij. 

OPI stelt de gezondheid van de natuurlijke nagel altijd voorop. Daarom zit er geen DBP in (dibutyl phthalate) en tolueen in hun nagellakken, nagelverzorgers en nagelverharders. Ook gebruiken ze geen formaldehyde voor hun nagellakken. En OPI test niet op dieren. OPI sluit door dit alles goed aan bij de waarden van onze salon.

Vingernagels lakken

De manicure brengt eerst een base coat aan. Dat zorgt ervoor dat je nagels niet verkleuren. Vervolgens kies je zelf een OPI-kleur uit. De manicure brengt hiervan twee lagen aan. Ze eindigt met een top coat om de kleur te beschermen. Daarna brengt de manicure nog de drip dry aan. Hierdoor hardt de nagellak sneller uit.

French manicure

De manicure brengt eerst het witte randje aan. Of ze gebruikt een andere kleur als je dat graag wilt. De rest van je nagel krijgt geen kleur. Je kunt de manicure ook vragen je nagel lichtroze te lakken. Vervolgens brengt ze een base coat aan die ervoor zorgt dat het witte randje niet verkleurt. Daarna volgt de top coat ter bescherming van de lak en de drip dry om de lak sneller te laten uitharden.

Teennagels lakken

De pedicure begint met een base coat. Die zorgt ervoor dat je nagels niet verkleuren. Vervolgens kies je zelf een OPI kleur uit. De pedicure brengt hiervan twee lagen aan. Ze eindigt met een top coat om de kleur te beschermen. Daarna brengt de pedicure nog de drip dry aan. Hierdoor hardt de nagellak sneller uit.

Tip: neem teenslippers mee. Dan hoef je niet te wachten tot je nagels droog zijn.

French pedicure

De pedicure brengt eerst het witte randje aan. Of ze gebruikt een andere kleur als je dat graag wilt. De rest van je nagel krijgt geen kleur. Je kunt de pedicure ook vragen je nagel lichtroze te lakken. Vervolgens brengt ze een base coat aan die ervoor zorgt dat het witte randje niet verkleurt. Daarna volgt de top coat ter bescherming van de lak en de drip dry om de lak sneller te laten uitharden.

Tip: neem teenslippers mee. Dan hoef je niet te wachten tot je nagels droog zijn.

GelColor

De GelColors van OPI bestaan voor 100% uit gel en ze zijn in al je favoriete OPI-kleuren te krijgen.  GelColors zien er uit als gewone nagellak en zo voelen ze ook. De hechting is alleen een stuk beter, waardoor je, afhankelijk van de conditie van je nagels, tot twee weken lang kunt genieten van perfect gelakte, glanzende nagels.

De manicure of pedicure brengt de GelColor aan. Vervolgens laat ze de gel uitharden onder een led. Je nagels zijn daarna helemaal droog, waardoor je direct alles kunt doen zonder de gel te beschadigen. De behandeling duurt .. minuten.

GelColor verwijderen

Je kunt de GelColor gewoon zelf verwijderen. Je hebt hier wel speciale producten voor nodig, namelijk:

  • OPI ExpertTouch nagellakremover;
  • OPI ExpertTouch removal wraps;
  • een cuticle stick (bokkenpootje).

Doe wat ExpertTouch nagellakremover op een ExpertTouch remover wrap. Leg de wrap bovenop je nagel en vouw hem vervolgens om de zijkanten van je vinger heen. Druk stevig aan. Laat de wrap ongeveer vijftien minuten zitten, zodat de nagellakremover goed kan inwerken op de GelColor.

Trek de ExpertTouch removal wrap na vijftien minuten van je vingertop af. Dat gaat het beste als je een beetje druk op je nagel geeft, terwijl je de wrap van je nagelriem af beweegt. Eventuele restjes GelColor kun je daarna voorzichtig met de cuticle stick verwijderen.

Elke behandeling een ervaring
MAAK EEN AFSPRAAK