Lichaamsbehandelingen.

De huid van je lichaam kan af en toe best wat extra aandacht gebruiken. Ook dan ben je bij Different Hair Skin Body aan het juiste adres. Kies voor een Back Treatment als je onzuiverheden van je rug wilt laten verwijderen of voor de Shirodhara als je even helemaal wilt ontspannen.

De producten van Aveda zijn heel mild. Onze behandelingen zijn daardoor ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Bekijk hieronder welke behandeling het meeste bij jou past en maak direct een afspraak. Of bel ons om te overleggen welke behandeling geschikt is voor jou.

Back Treatment

De behandeling duurt 45 minuten.

Heb je last van pukkeltjes en andere onzuiverheden op je rug? Kom dan naar onze salon voor een Back Treatment. Deze behandeling herstelt de balans van de huid van je rug, waardoor onzuiverheden verdwijnen.

Eerst reinigt de schoonheidsspecialiste je rug. Daarna volgt een peeling en verwijdert de schoonheidsspecialiste onzuiverheden. Hierna brengt ze een masker aan op je rug. De behandeling eindigt met een rugmassage.

Back Treatment

Rosemary Mint Awakening Body Wrap

De behandeling duurt 75 minuten.

Een fijne behandeling als je je een beetje futloos voelt. Na deze behandeling ben je ontspannen en weer helemaal opgeladen.

De munt activeert je zintuigen. Daarna scrubt de schoonheidsspecialiste je lichaam. Dat is goed voor de bloedcirculatie en het verwijdert dode huidcellen. Hierna vernevelt ze een verfrissende toning mist over je lichaam. Een warmtekompres op je rug ontspant je spieren. De behandeling eindigt met een massage van de achterkant van het lichaam. De schoonheidsspecialiste masseert de zeven acupressuurpunten, waardoor de energie weer door je lijf gaat stromen.

rosemary mint awaking body wrap - small

 Aqua body polish

Deze behandeling duurt 60 minuten.

Deze volledige lichaamsscrub hydrateert en maakt je huid zacht en glad.

Je kiest een olie waarvan de geur jou aanspreekt en die past bij de behoefte van je huid. Deze mengt ze met de lichaamsscrub, waarmee ze je lichaam insmeert. Na het scrubben plaatst ze een stoomtent over je lichaam. De werkzame bestanddelen uit de scrub trekken zo beter in je huid en het zout uit de scrub lost op. Je hoofd blijft buiten de tent en wordt gekoeld met koude kompressen. Tijdens het stomen masseert de schoonheidsspecialiste je hoofdhuid.

Aroma Hydrotherapy Tub and Body Wrap

Deze behandeling duurt 90 minuten.

Je focust op je ademhaling, waardoor zowel je lichaam als je geest ontspant. Bij deze geurreis laat de schoonheidsspecialiste je verschillende oliën ruiken. Je kiest degene die jou het meeste aanspreekt. Deze gebruikt ze tijdens de behandeling.

Vervolgens krijg je een totale lichaamsscrub. Daarna ga je 15 minuten in de hydrotub. Dat is een speciaal bad. Na het bad smeert de schoonheidsspecialiste je lichaam in met een bodylotion. Vervolgens brengt ze een bodywrap van doeken aan, waardoor de bodylotion beter intrekt. Tijdens de body wrap die hierop volgt, krijg je een hoofdhuidmassage.

Shirodhara

Je kunt kiezen uit een behandeling van 45 of 60 minuten.

Dit is een heel fijne behandeling als je veel aan je hoofd hebt. Het laat je even helemaal ontspannen. Ideaal bij stress, vermoeidheid of een burn-out. Tijdens de behandeling giet de schoonheidsspecialiste warme olie over je voorhoofd. Dit wisselt ze af met hoofdhuidmassages. Daarna krijg je nog een voetmassage. Aan het einde van de behandeling wordt je haar gewassen en gedroogd.

De shirodhara kun je alleen boeken in combinatie met een lichaamsmassage. Deze combinatie zorgt voor optimale ontspanning.

Elke behandeling een ervaring
MAAK EEN AFSPRAAK