Gezicht.

Welkom in onze schoonheidssalon. Laat je gezichtshuid verwennen door een van onze schoonheidsspecialistes. Je hebt de keuze uit verschillende gezichtsbehandelingen. Kies je voor een verzorgende facial? Of kies je voor een peeling die niet alleen verzorgt, maar die ook dode huidcellen verwijdert en daarmee je huid verjongt en verfrist? Voor ieder huidtype is er wel een geschikte facial. Wil je je huid laten verzorgen? Of wil je dat de schoonheidsspecialiste hem vooral reinigt? Of ben je op zoek naar een celvernieuwende schoonheidsbehandeling die je huid een jongere uitstraling heeft? Het kan allemaal in de schoonheidssalon van Different Hair Skin Body.

Persoonlijke aandacht

Ook in onze schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht centraal. We stemmen de behandeling af op jouw wensen en op de behoefte van je huid. Daarom beginnen we iedere behandeling met een huidanalyse.

Verantwoorde producten

Voor onze gezichtsbehandelingen gebruiken wij uitsluitend producten van Aveda. Deze producten worden gemaakt uit bloemen- en plantenextracten, die zoveel mogelijk biologisch worden verbouwd. De producten worden gemaakt met windenergie en de verpakkingen worden zoveel mogelijk gemaakt van gerecyclede materialen. Vanzelfsprekend worden Aveda producten niet op dieren getest.

De producten van Aveda zijn heel mild, zelfs de peelings. Je hoeft na een facial bij ons niet bang te zijn dat je een paar dagen met een rood of een verbrand gezicht rondloopt. Onze behandelingen zijn daardoor zeker ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Elke behandeling een ervaring
MAAK EEN AFSPRAAK