Hand en voet.

Voor de verzorging van je handen en voeten kun je terecht in onze manicure- en pedicuresalon. Laat je voeten verzorgen door onze pedicure. Je kunt ook bij haar terecht voor de behandeling van bijvoorbeeld likdoorns en ingegroeide nagels. Voor verzorgde handen ben je welkom bij onze manicure. Of laat je vinger- of teennagels lakken met de mooie kleuren van OPI. Kies voor gewone lak of voor OPI GelColors, die tot wel twee weken blijft zitten.

Persoonlijke aandacht

Ook in onze manicure- en pedicuresalon staat persoonlijke aandacht centraal. We stemmen de behandeling af op jouw wensen en op de behoefte van je huid en nagels.

Onze missie: elke behandeling een ervaring.

Verantwoorde producten

Voor onze manicure- en pedicurebehandelingen gebruiken wij producten van Aveda. Deze producten worden gemaakt uit bloemen- en plantenextracten, die zoveel mogelijk biologisch worden verbouwd. De producten worden gemaakt met windenergie en de verpakkingen worden zoveel mogelijk gemaakt van gerecyclede materialen. Vanzelfsprekend worden Aveda producten niet op dieren getest.

Nagels lakken we met OPI. OPI stelt de gezondheid van de natuurlijke nagel altijd voorop. Daarom zit er geen DBP in (dibutyl phthalate) en tolueen in hun nagellakken, nagelverzorgers en nagelverharders. Ook gebruiken ze geen formaldehyde voor hun nagellakken. En OPI test niet op dieren.

Elke behandeling een ervaring
MAAK EEN AFSPRAAK