Haarkleuringen.

Je haar laat je kleuren door onze kleurspecialist. Hij volgde speciale trainingen bij Aveda en andere kappers in Amerika om met de Aveda kleuringen de mooiste resultaten te bereiken. En ieder jaar gaat onze kleurspecialist één of twee keer terug naar Amerika voor bijscholing. Jouw haar is bij hem dus in goede handen.

Kleuradvies op maat

Een haarkleurbehandeling begint altijd met een kleuradvies op maat. Daarbij kun je kiezen uit een permanente of uit een semipermanente kleuring. De permanente kleuring houdt langer dan de semipermanente. Maar wat voor soort kleuring je ook kiest, je krijgt altijd een sprankelende, heldere kleur met volledige grijsdekking.

Voor iedere kleurverandering hebben wij een ander kleuradvies. Wil jij weten welke kleur het beste bij jou past? Vraag een kleuradvies op maat aan via het kleurverandering-formulier.

Unieke haarkleuring

Wij mengen onze kleuringen voor jou persoonlijk. Daarbij kijken we naar wat echt goed staat bij jou. Bij je huid, bij je ogen en bij je karakter. Wij gebruiken dus geen standaardpotjes. Jouw Avedahaarkleuring is dus altijd uniek.

Aveda Haarkleuringen bij Aveda Salon Different Hair Skin Body in Tilburg

Natuurlijke haarverf

Aveda haarkleuringen beschadigen je haar niet. In tegenstelling, ze verzorgen je haar en maken het glanzend. Dat komt door de natuurlijke ingrediënten. Zowel onze permanente als onze semipermanente kleuringen zijn gemaakt van plantenextracten en organische oliën. Chemicaliën op basis van aardolie vind je hier niet in terug. Je haar krijgt daardoor niet alleen een mooie kleur, je haar wordt er ook gezonder van.

Aveda Full Spectrum permanente haarkleuring

Deze kleuring bestaat voor 97% uit natuurlijk gewonnen kleurstoffen. Hij is gemaakt van onder andere jojoba, ricinusplant en zonnebloem.

Aveda Color Treatment tijdelijke haarkleuring

Deze kleuring bestaat voor 99% uit natuurlijk gewonnen kleurstoffen. Lavendel is een van de ingrediënten. Deze kleuring geeft niet alleen een mooie kleur aan je haar, hij verbetert ook de structuur.   Hij blijft tot 10 wasbeurten in je haar zitten.

Aveda Full Spectrum Deep Haarkleuring

Deze kleuring bestaat voor 96% uit natuurlijk gewonnen kleurstoffen. Aveda ontwikkelde deze kleuring speciaal om natuurlijk highlights in het haar te kunnen maken.

Aveda Full Spectrum Deep Haarkleuring

Aveda Men Gray Blending

Deze haarkleuring is perfect als je je haar liever niet laat verven, maar wel graag je grijze haren wat minder wil laten opvallen. De kleuring blijft tot 6 weken in je haar zitten.

Aveda Blond Finish

Deze kleuring geeft je blonde haar een mooie gloed. Bijvoorbeeld as, goud of beige. Met deze behandeling fris je ook heel mooi je balayage en highlights op.

Elke behandeling een ervaring
MAAK EEN AFSPRAAK