Vragen? Bel Different Hair Skin Body in Tilburg 013 544 39 10

Online afspraak maken? Maak een afspraak

Beautifying Radiance Polish

aveda beautifying radiance polishAveda is heeft een rijke en luxe scrub aan haar assortiment toegevoegd die dode huidcellen verwijdert en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert. Uw huid wordt gevoed en krijgt een prachtige glow..


PRODUCTBESCHRIJVING

De verkwikkende Beautifying aromatische lichaamsverzorgingslijn van Aveda wordt aangevuld met een nieuw product: AVEDA Beautifying Radiance Polish.
Een heerlijke rijke scrub, die uw huid intens hydrateert en dode huidcellen verwijdert. Uw huid voelt weer zijdezacht aan.

Aveda’s nieuwe Beautifying Radiance Polish is samengesteld op basis van diverse bloemen, – en plantextracten die de huid direct laat stralen en, bij dagelijks gebruik, voor een steeds mooiere, heldere uitstraling zorgt.

De Beautifying producten zijn allemaal verrijkt met een voedende plantaardige mix van gecertificeerde biologische saffloerolie en olijfolie om de huid te hydrateren en te voeden. Het Beautifying aroma, oorspronkelijk ontwikkeld voor de Beautifying Composition Oil was één van de eerste olie-blends in de Aveda collectie. In de loop der jaren is het één van de meest geliefde geuren van Aveda geworden – sterker nog: de best verkopende Aveda olie-blend.

“De zachte maar ook sprankelende citrusgeur van de gecertificeerde organische bergamot wordt aangevuld door de verkwikkende kruidige frisheid van gecertificeerde biologische rozemarijn en lavendel,” legt Guy Vincent, Head of Aveda Pure-Fume Aroma uit.

Alle Beautifying producten hebben het verkwikkende aroma van gecertificeerde biologische rozemarijn, lavendel en bergamot.


BEAUTIFY DE LICHAAMSHUID

Dankzij de volledige lijn van Beautifying producten kunnen alle Aveda bezoekers zichzelf trakteren op de luxe spa-ervaring om goed voor de huid en de lichaamshuid te zorgen.


Beautifying Radiance Polish