Vragen? Bel Different Hair Skin Body in Tilburg 013 544 39 10

Online afspraak maken? Maak een afspraak

Nagellakken van OPI

The OPI Story

In onze salon wordt er gewerkt met nagellakken van OPI. 

Nagellakken OpiOPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is te midden van de filmstudio's in Hollywood. OPI is op dit moment in ruim honderd landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika de absolute marktleider. De hand- en nagelverzorgingsproducten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. In de beginjaren produceerde OPI alleen kunstnagelproducten. Later is het assortiment uitgebreid met een brede keus aan producten voor natuurlijke nagelverzorging, handverzorging én cosmetische voetverzorging. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd voorop.

OPI nagellak is een begrip in Amerika en wordt dan ook door tal van sterren - zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna - op handen gedragen. Het is vooral de uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheidt. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een passende kleur. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan de hoge eisen die gebruikers - zeker filmsterren - stellen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is 'shockproof'. Geen wonder dat OPI in Amerika al diverse awards heeft gewonnen en dat het door lezers van magazines is uitgeroepen tot beste product.

Vanaf 2006 heeft OPI het ingrediënt DBP (dibutyl phthalate) uit alle nagellakken, nail treatments en nagelverharders gehaald. Vanaf 2007 is ook het ingrediënt tolueen uit al deze producten verwijderd.

Bevat OPI-nagellak formaldehyde? Nee, de OPI nagellak niet. Ook de nagelverharders Nail Envy Sensitive & Peeling en Start to Finish Formaldehyde Free bevatten dit ingrediënt niet.

OPL-producten zijn niet getest op proefdieren en OPI nagellak is na opening minimaal 24 maanden houdbaar. Belangrijk is dat de flesjes niet worden blootgesteld aan zonlicht en dat het halsje van de fles telkens met een beetje nagellakremover schoongemaakt wordt na elke lakbeurt. Anders sluit de dop niet meer goed af en gaat de nagellak indikken. Mocht dit toch gebeuren, dan kun je een paar druppels nagellakverdunner in het flesje doen en de nagellak is weer van topkwaliteit!