Vragen? Bel Different Hair Skin Body in Tilburg 013 544 39 10

Online afspraak maken? Maak een afspraak

Stress fix massage

Stress fix massage

Stress Fix Massage

Je hebt de keuze uit 90 of 120 minuten.

Deze rustgevende en verjongende lichaamsmassage is een combinatie van Zweedse massage, diepe bindweefselmassage, voetreflexologie, acupressuur en meditatie. De kracht van aanraking wordt gebruikt om het herstelproces te bevorderen. Een zeer ontspannende massage, waarbij het hele lichaam (zowel voor- als achterkant) aan bod komt.

Ontspanning is heel belangrijk. Er zijn veel mensen die last hebben van stress. Als je meer grip wilt krijgen op je energiebalans, moet je gewoon even de tijd nemen om te herstellen van de negatieve effecten van stress die zich in je lichaam hebben opgehoopt. Bij deze behandeling maken we gebruik van de kracht van aanraking, ademhaling en het stress fix-aroma. Het stress fix-aroma is een mengsel van onder meer lavendel, lavendin en muskaatsalie, waarvan klinisch is aangetoond dat het stressgevoelens vermindert.

Bij de Zweedse massage werken we met glijdende en knedende bewegingen, om spierspanning te verlichten. De diepe bindweefselmassage is een specifieke, langzame massage die zich specifiek richt op gespannen gebieden in de schouders en onderarmen. Bij reflexologie worden de reflexpunten op de voeten gestimuleerd om in het hele lichaam spanning te verminderen. Bij acupressuur worden drukpunten gestimuleerd om de energiedoorstroming in het lichaam te bevorderen.