Vragen? Bel Different Hair Skin Body in Tilburg 013 544 39 10

Online afspraak maken? Maak een afspraak

Chakramassage

Chakra balancing massage

Je hebt de keuze uit 60 of 90 minuten.

Chakra balancing massage is een behandeling die is gericht op de chakracentra, waarbij gebruik wordt gemaakt van een aantal massagetechnieken. De behandeling bestaat uit de Aveda Chakra Balancing Blend met een deep tissue massage: een langzame massage van de rugspieren, om het spierweefsel langer en breder te maken.

Chakra reflexology massage

Een drukpuntmassage van de voeten om de chakra's te stimuleren.

Chakra Balancing massage

Chakra energy work

Een lichte massage om de energiestroom in het lichaam te verbeteren. Tijdens deze massage zal de therapeut ademhalings- en visualisatie-oefeningen met u doen om stress te verminderen. Het hele lichaam komt met deze behandeling aan bod. De handen worden ook nog gemasseerd.

Het chakrasysteem is een energiestelsel dat gebruikt kan worden voor persoonlijke groei. ‘Chakra’ betekent wiel. We hebben 7 hoofdchakra's. Dit zijn roterende cirkels, energievelden die op verschillende frequenties vibreren en verschillende kleuren afgeven. De chakra’s zijn verbindingen tussen bewustzijn (geest) en materie (lichaam). Ze verbinden de verschillende aspecten van datgene dat ons menselijk maakt: ons lichamelijke, energetische, emotionele, sociale en spirituele zelf. Als men zich richt op de chakra's kan een verbinding worden aangegaan met de mentale, emotionele en/of fysieke onbalans die met elk chakra samenhangt. Via een aantal oefeningen kan men de lichamelijke en geestelijke gezondheid weer in balans brengen, zodat men zich weer goed voelt.

Het chakra systeem bevindt zich in de kern van ons zijn, in een kanaal dat langs de ruggengraat loopt -van het staartbeen tot kruin- via de zenuwknopen die met elke Chakra corresponderen.