Vragen? Bel Different Hair Skin Body in Tilburg 013 544 39 10

Online afspraak maken? Maak een afspraak

Perfect plan peel

De perfecting plant peel gezichtsbehandeling

Je hebt de keuze uit 75, 90 of 120 minuten.

perfect plant peelEen zeer effectieve peeling zonder korrels, die in de huid gemasseerd wordt. Deze peeling is geschikt voor alle huidtypen, en voor de behandeling van littekenweefsel (acne), hyperpigmentatie en van onregelmatigheden (teint). Deze behandeling egaliseert fijne lijntjes en rimpels, exfolieert dode huidcellen, verheldert de teint van de huid en vernauwt de poriën. Het resultaat is een stralende, jeugdige huid, zonder de schadelijke effecten op lange termijn. Deze behandeling werkt dieper in de huid dan de botanical resurfacing gezichtsbehandeling.

perfecting plantIn overleg met de klant wordt de behandeling samengesteld. We beginnen altijd met een geurenreis, om je lichaam en geest te laten ontspannen. Daarna volgen reiniging, toning, huidanalyse, een speciale peeling, een masker en massage, en wordt een bescherming opgebracht. Tot slot een geurenreis en eventueel een ‘finishing touch’. Je kunt hier ook een kuur van maken. Vraag gerust om een toelichting of bel voor extra informatie.

Deze behandeling vormt ook een goede combinatie met de Tourmaline gezichtsbehandeling, de Enbrightenment gezichtsbehandeling en de Green Science gezichtsbehandeling, en is een alternatief voor chemische peelings.

 

Klinische resultaten
  glycolic peel/ chemische peeling perfect plant peel
Exfoliation 48% 40%
Roodheid 20% 0%