Vragen? Bel Different Hair Skin Body in Tilburg 013 544 39 10

Online afspraak maken? Maak een afspraak

Green science

Green Science gezichtsbehandeling

Je hebt de keuze uit 60, 90 of 120 minuten.

Green Science gezichtsbehandeling

Deze behandeling is speciaal geschikt voor een rijpere huid, die lijntjes en/of rimpels vertoont. Er wordt tijdens deze behandeling veel aandacht besteed aan het minder diep maken van die lijntjes en rimpels, door middel van massage met de Green Science producten.

Zeer effectief is ook de combinatie van Green Science behandeling met de perfect plant peel behandeling. Het is klinisch aangetoond dat de producten zeer effectief zijn: -Lijntjes en rimpeltjes verminderen zichtbaar en de huid wordt zichtbaar gelift en verstevigd;

  • De productie van collageen en elastine worden gestimuleerd;
  • De huid wordt gehydrateerd en beschermd met anti-oxidanten, en krijgt zo weer een frisse en egale teint.

In overleg met de klant wordt de behandeling samengesteld. We beginnen altijd met een geurenreis, om je lichaam en geest te laten ontspannen. Daarna volgen reiniging, toner, huidanalyse en masker, en worden de rimpels en lijntjes behandeld. Dan volgt een massage en wordt een bescherming opgebracht. Tot slot nog een geurenreis en eventueel een ‘finishing touch’.

Bij de behandelingen van 60, 90 en 120 minuten kun je de perfect plant peel erbij boeken, voor een nog diepere werking en een nog beter resultaat. Je kunt hier ook een kuur van maken. Vraag gerust om een toelichting of bel voor extra informatie.