Vragen? Bel Different Hair Skin Body in Tilburg 013 544 39 10

Online afspraak maken? Maak een afspraak

Enbrightenment

Enbrightenment gezichtsbehandeling

Je hebt de keuze uit 60, 90 of 120 minuten.

Deze behandeling is geschikt voor mensen die last hebben van hyperpigmentatie (ouderdomsvlekjes, donkere vlekken, pigmentvlekjes) en weer een heldere teint willen. Hyperpigmentatie is het gevolg van irritatie, hormonale invloeden, zonlicht, stress,veroudering en andere factoren.

De Enbrightenment huidverzorgingsproducten zorgen ervoor dat je huid langdurig een heldere en egale teint krijgt: Je huid straalt weer, en dat zonder gebruikmaking van agressieve bestanddelen. In overleg met de klant wordt de behandeling samengesteld. We beginnen altijd met een geurenreis, om je lichaam en geest te laten ontspannen. Daarna volgen huidreiniging, toner, huidanalyse en peeling, en worden de pigmentvlekjes behandeld. Daarna volgen nog een masker en een massage en wordt een bescherming opgebracht. Tot slot een geurenreis en eventueel een ‘finishing touch’.

In de behandelingen van 90 en 120 minuten gebruiken we de botanical skin resurfacing peeling of de perfect plant peel, om zo de hyperpigmentatie nog effectiever en dieper te behandelen. Ter completering is ook nog een voetreflexmassage aan deze behandeling toegevoegd. Je kunt hier ook een kuur van maken.

Vraag gerust om een toelichting of bel voor extra informatie.

Enbrightenment gezichtsbehandeling