Vragen? Bel Different Hair Skin Body in Tilburg 013 544 39 10

Online afspraak maken? Maak een afspraak

Arrangement 2

Arrangement 2

Duur: 9.30 – 17.30 uur.

Arrangement 2

Ontvangst:

Je begint de ochtend met AVEDA thee of koffie en iets lekkers.

Geurreis:

Hierna volgt een geurreis door de geuren van AVEDA. Dit om een passende geur (element) te vinden die meegaat in je behandelingen van die dag.

Facial 60 minuten:

Herstelt een gezonde balans van je huid met persoonlijk samengestelde producten, gebaseerd op je eigen natuurlijke element. Naast o.a. reiniging, toning, exfoliëren (verbeteren van de huidstructuur), verwijdering van oneffenheden en gezichtsmaskers, maken essentiële oliën en een korte gezichtsmassage onderdeel uit van deze behandeling.

Lunch:

Wij verzorgen een voedzame, lichte lunch.

Aroma-hydrotherapie tub

Geniet van een ontspannen hydromassage met lucht- en waterstromen in combinatie met ultrageluidsgolven. Deze komen overeen met het voor mensen onhoorbare geluid dat dolfijnen produceren, en dat als heel ontspannend ervaren wordt. Deze trilling zorgt er ook voor dat je hele huid zonder gebruikmaking van zeepproducten een diepe reiniging krijgt.

Lichaamsmassage van 90 minuten.

Finish:

Aan het einde van deze ontspannen dag wordt je haar gewassen en geconditioneerd en aansluitend in model gebracht. Ter afsluiting volgt een finishing touch make-up.

Informatie:

Bij aankomst ontvang je voor de duur van het arrangement een badjas en badhanddoeken in bruikleen. De gehele dag kun je gebruikmaken van onze rustruimte. Hier is het gebruik van koffie, thee, water en fruit gratis. Verder kan er vrijelijk gebruik worden gemaakt van de infraroodsauna, stoomdouchecabine en volautomatische massagestoel.

Kosten:

€ 250,- p.p.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je bellen naar 013-5443910.